In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
Bereiding:
Doe 12 diepgevroren inktvisringen (Kelvin) in een vergiet en spoel onder koud water. Dep goed droog.
Overgiet 100 g couscous met 3 dl kippenbouillon (1/2 blokje opgelost in 3 dl heet water) en laat 7 min. zwellen.
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak 1/2 mango (in blokjes gesneden) gedurende 3 min. Roer er 1/2 fijngesnipperd plantje koriander onder en meng onder de couscous, samen met 190 g King crab (blik). Verdeel over de minitajines.
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de inktvisringen 3 min. samen met 1 cm gember (fijngesnipperd). Kruid met wat cayennepeper.
Snij de inktvisringen in 2 als ze te groot zijn en verdeel over de minitajines. Voorzie een klein vorkje.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
Bereiding:
Doe 12 diepgevroren inktvisringen (Kelvin) in een vergiet en spoel onder koud water. Dep goed droog.
Overgiet 100 g couscous met 3 dl kippenbouillon (1/2 blokje opgelost in 3 dl heet water) en laat 7 min. zwellen.
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak 1/2 mango (in blokjes gesneden) gedurende 3 min. Roer er 1/2 fijngesnipperd plantje koriander onder en meng onder de couscous, samen met 190 g King crab (blik). Verdeel over de minitajines.
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de inktvisringen 3 min. samen met 1 cm gember (fijngesnipperd). Kruid met wat cayennepeper.
Snij de inktvisringen in 2 als ze te groot zijn en verdeel over de minitajines. Voorzie een klein vorkje.