Tijgergarnalen in een lookmarinade
Tijgergarnalen in een lookmarinade

Tijgergarnalen in een lookmarinade

10 min.
Aperitiefhapje
35 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 12 kcal
Vet 0.3 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 2.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de koriander fijn.

  3. Pers het knoflook.

  4. Ontdooi de tijgergarnalen. Laat goed uitlekken.

  5. Bereiding:
  6. Meng de tijgergarnalen met het limoensap, het knoflook, de koriander, het paprikapoeder, de cayennepeper en 2 eetl. olijfolie. Laat een nachtje marineren in de koelkast. Draai de tijgergarnalen een keer om.

  7. Kruid net voor het opdienen met peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de koriander fijn.

  3. Pers het knoflook.

  4. Ontdooi de tijgergarnalen. Laat goed uitlekken.

  5. Bereiding:
  6. Meng de tijgergarnalen met het limoensap, het knoflook, de koriander, het paprikapoeder, de cayennepeper en 2 eetl. olijfolie. Laat een nachtje marineren in de koelkast. Draai de tijgergarnalen een keer om.

  7. Kruid net voor het opdienen met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 12 kcal
Vet 0.3 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 2.1 g

Bekijk het recept digitaal