- Bewaar
- Bewaar
Toastjes met gerookte zalmmousse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de zalm in grove stukken. Mix samen met de verse kaas en de mierikswortelroom tot een gladde mousse. Kruid met zwarte peper.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de hazelnoten over. Rooster de hazelnoten 6 à 8 min. in de voorverwarmde oven. Laat lichtjes afkoelen en leg in een keukenhanddoek. Wrijf de bruine velletjes los en hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Snij de korsten van de sneetjes brood en snij elk sneetje in 4. Rooster ze 5 min. in de voorverwarmde oven tot ze lichtjes geroosterd zijn.
-
Besmeer elk stukje brood met de zalmmousse.
-
Werk af met een plukje dille en de fijngehakte hazelnoten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de zalm in grove stukken. Mix samen met de verse kaas en de mierikswortelroom tot een gladde mousse. Kruid met zwarte peper.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de hazelnoten over. Rooster de hazelnoten 6 à 8 min. in de voorverwarmde oven. Laat lichtjes afkoelen en leg in een keukenhanddoek. Wrijf de bruine velletjes los en hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Snij de korsten van de sneetjes brood en snij elk sneetje in 4. Rooster ze 5 min. in de voorverwarmde oven tot ze lichtjes geroosterd zijn.
-
Besmeer elk stukje brood met de zalmmousse.
-
Werk af met een plukje dille en de fijngehakte hazelnoten.