Tomaat met gorgonzola
Tomaat met gorgonzola

Tomaat met gorgonzola

10 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 86 kcal
Vet 6.5 g
Koolhydraat 3.9 g
Eiwit 3.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tomaten middendoor.

  3. Snipper de tijm fijn.

  4. Bereiding:
  5. Verkruimel de gorgonzola over de halve tomaten. Bestrooi met de verse tijm, peper, zout en paneermeel. Bedek met een nootje boter.

  6. Schuif 10 min. onder de grill tot de kaas gesmolten is.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de tomaten middendoor.

  3. Snipper de tijm fijn.

  4. Bereiding:
  5. Verkruimel de gorgonzola over de halve tomaten. Bestrooi met de verse tijm, peper, zout en paneermeel. Bedek met een nootje boter.

  6. Schuif 10 min. onder de grill tot de kaas gesmolten is.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 86 kcal
Vet 6.5 g
Koolhydraat 3.9 g
Eiwit 3.1 g

Bekijk het recept digitaal