- Bewaar

- Bewaar
Varkensbrochettes met groentecouscous
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij het varkensgebraad in gelijke blokjes. Meng met de sojasaus, de tijm en de blaadjes laurier en zet 2 u. koel weg. Verdeel de blokjes varkensgebraad over een 20-tal spiesen.
-
Snij de bloemkolen in kleine roosjes.
-
Rasp de wortelen met een grove rasp.
-
Snipper de uien fijn.
-
Laat de rozijnen weken in het appelsap.
-
Bereiding:
-
Verhit ± 1 dl olijfolie in een grote kookpot en stoof de fijngesnipperde uien glazig. Voeg de bloemkoolroosjes en de geraspte wortelen toe en giet er de groentebouillon over. Laat ± 15 min. garen en giet af.
-
Doe het tarwegriesmeel in een grote kom en overgiet met de hete kippenbouillon. Laat 10 min. zwellen en roer af en toe om.
-
Roer er de gekookte groenten en de rozijnen onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 dl olijfolie in een braadpan en bak de brochettes ± 5 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Dien de brochettes op met de groentecouscous.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij het varkensgebraad in gelijke blokjes. Meng met de sojasaus, de tijm en de blaadjes laurier en zet 2 u. koel weg. Verdeel de blokjes varkensgebraad over een 20-tal spiesen.
-
Snij de bloemkolen in kleine roosjes.
-
Rasp de wortelen met een grove rasp.
-
Snipper de uien fijn.
-
Laat de rozijnen weken in het appelsap.
-
Bereiding:
-
Verhit ± 1 dl olijfolie in een grote kookpot en stoof de fijngesnipperde uien glazig. Voeg de bloemkoolroosjes en de geraspte wortelen toe en giet er de groentebouillon over. Laat ± 15 min. garen en giet af.
-
Doe het tarwegriesmeel in een grote kom en overgiet met de hete kippenbouillon. Laat 10 min. zwellen en roer af en toe om.
-
Roer er de gekookte groenten en de rozijnen onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 dl olijfolie in een braadpan en bak de brochettes ± 5 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Dien de brochettes op met de groentecouscous.