- Bewaar

- Bewaar
Varkenskoteletten met romige groentepuree
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Bruin Donker trappistenbier Wijn Les Artistes A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de andijvie in fijne sliertjes.
-
Snij de halfgedroogde tomaten fijn.
-
Laat de erwten uitlekken.
-
Snipper de lente-uitjes en het bieslook fijn.
-
Schil de aardappelen en de zoete aardappelen. Snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en de zoete aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en plet tot puree.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof 3/4 van de andijvie 6 min. op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Meng de cottage cheese, de gestoofde andijvie, de erwten, de helft van de lente-uitjes, de helft van het bieslook en de halfgedroogde tomaten onder de puree.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de koteletten goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout en laat dan nog 5 min. bakken. Haal uit de pan en hou warm.
-
Giet 2 dl water in de pan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Laat inkoken tot een saus op een hoog vuur.
-
Meng de rause andijvie ook onder de puree en verdeel over de borden. Bestrooi met de rest van de lente-uitjes en het bieslook. Serveer met het vlees en de saus.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Bruin Donker trappistenbier Wijn Les Artistes A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de andijvie in fijne sliertjes.
-
Snij de halfgedroogde tomaten fijn.
-
Laat de erwten uitlekken.
-
Snipper de lente-uitjes en het bieslook fijn.
-
Schil de aardappelen en de zoete aardappelen. Snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en de zoete aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en plet tot puree.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof 3/4 van de andijvie 6 min. op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Meng de cottage cheese, de gestoofde andijvie, de erwten, de helft van de lente-uitjes, de helft van het bieslook en de halfgedroogde tomaten onder de puree.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de koteletten goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout en laat dan nog 5 min. bakken. Haal uit de pan en hou warm.
-
Giet 2 dl water in de pan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Laat inkoken tot een saus op een hoog vuur.
-
Meng de rause andijvie ook onder de puree en verdeel over de borden. Bestrooi met de rest van de lente-uitjes en het bieslook. Serveer met het vlees en de saus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Bruin Donker trappistenbier Wijn Les Artistes A.O.P. Côtes du Rhône