Vijgprikker met geitenkaas en pistache
- Bewaar

- Bewaar
Vijgprikker met geitenkaas en pistache
15 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
280 kj
Energie
67 kcal
Vet
2.9 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraat
8.2 g
Suiker
8.2 g
Vezel
0.4 g
Eiwit
2 g
Zout
0.1 g
natrium
0 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Snij elke vijg in de lengte in 4.
-
Snij de geitenkaas in schijfjes. Zet ze met een prikker vast op de stukjes vijg.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Besprenkel de geitenkaas met honing en bestrooi met de pistachenoten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Snij elke vijg in de lengte in 4.
-
Snij de geitenkaas in schijfjes. Zet ze met een prikker vast op de stukjes vijg.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Besprenkel de geitenkaas met honing en bestrooi met de pistachenoten.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
280 kj
Energie
67 kcal
Vet
2.9 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraat
8.2 g
Suiker
8.2 g
Vezel
0.4 g
Eiwit
2 g
Zout
0.1 g
natrium
0 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?