Vijgprikker met geitenkaas en pistache
Vijgprikker met geitenkaas en pistache

Vijgprikker met geitenkaas en pistache

15 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 280 kj
Energie 67 kcal
Vet 2.9 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraat 8.2 g
Suiker 8.2 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 2 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij elke vijg in de lengte in 4.

  3. Snij de geitenkaas in schijfjes. Zet ze met een prikker vast op de stukjes vijg.

  4. Hak de pistachenoten grof.

  5. Besprenkel de geitenkaas met honing en bestrooi met de pistachenoten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij elke vijg in de lengte in 4.

  3. Snij de geitenkaas in schijfjes. Zet ze met een prikker vast op de stukjes vijg.

  4. Hak de pistachenoten grof.

  5. Besprenkel de geitenkaas met honing en bestrooi met de pistachenoten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 280 kj
Energie 67 kcal
Vet 2.9 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraat 8.2 g
Suiker 8.2 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 2 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g

Bekijk het recept digitaal