- Bewaar

- Bewaar
Vogeltjes zonder kop in tomatensaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in blokjes van 1 cm.
-
Snij de uien in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de blinde vinken langs alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg er de uien aan toe en laat mee bruin bakken.
-
Voeg de wortelen toe en overgiet met de gepelde tomaten en de kippenbouillon.
-
Doe er de takjes tijm en de blaadjes laurier bij. Laat op een zacht vuur gaar worden gedurende 30 à 40 min. Roer af en toe, zodat de saus niet aanbrandt. Verwijder de tijm en de laurier.
-
Afwerking:
-
Geef er aardappelen, puree of rijst bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in blokjes van 1 cm.
-
Snij de uien in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de blinde vinken langs alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg er de uien aan toe en laat mee bruin bakken.
-
Voeg de wortelen toe en overgiet met de gepelde tomaten en de kippenbouillon.
-
Doe er de takjes tijm en de blaadjes laurier bij. Laat op een zacht vuur gaar worden gedurende 30 à 40 min. Roer af en toe, zodat de saus niet aanbrandt. Verwijder de tijm en de laurier.
-
Afwerking:
-
Geef er aardappelen, puree of rijst bij.