- Bewaar

- Bewaar
Wafels met banaan en chocolade
Onze drankensuggesties
Bier Jupiler
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de bananen in plakjes en besprenkel met het limoensap.
-
Rasp de chocolade grof.
-
Klop de room stijf en zet koel weg.
-
Laat de boter smelten.
-
Bereiding:
-
Zeef de bloem boven een kom en meng met de suiker en het zout.
-
Klop de eieren los en roer door de bloemmengeling, samen met de gesmolten boter.
-
Voeg langzaam het bier toe en mix tot een glad beslag.
-
Laat het wafelijzer goed heet worden en vet het goed in met olie. Schep een pollepel beslag in het midden van het wafelijzer en bak de wafels.
-
Afwerking:
-
Garneer de wafels met de stukjes banaan en een beetje opgeklopte room. Bestrooi met de chocoladeschilfers.
Onze drankensuggesties
Bier Jupiler
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de bananen in plakjes en besprenkel met het limoensap.
-
Rasp de chocolade grof.
-
Klop de room stijf en zet koel weg.
-
Laat de boter smelten.
-
Bereiding:
-
Zeef de bloem boven een kom en meng met de suiker en het zout.
-
Klop de eieren los en roer door de bloemmengeling, samen met de gesmolten boter.
-
Voeg langzaam het bier toe en mix tot een glad beslag.
-
Laat het wafelijzer goed heet worden en vet het goed in met olie. Schep een pollepel beslag in het midden van het wafelijzer en bak de wafels.
-
Afwerking:
-
Garneer de wafels met de stukjes banaan en een beetje opgeklopte room. Bestrooi met de chocoladeschilfers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Jupiler