- Bewaar

- Bewaar
Witloofhapjes met peer en brie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij het witloof in de lengte doormidden. Smelt de boter in een kookpot en stoof het witloof 15 min. Kruid met peper en zout. Laat uitlekken en leg in een ovenschaal met de snijkant naar boven.
-
Schil intussen de peer en snij in 8 lange reepjes. Snij de sneetjes ham in fijne reepjes en de brie in plakjes. Snipper de peterselie fijn.
-
Kruid het paneermeel met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Leg op elk half witloofstronkje een reepje peer en bestrooi met de hamreepjes. Verdeel er de Luikse siroop over en leg er enkele plakjes brie op. Bestrooi elk witloofhapje met 1 koffiel. gekruid paneermeel.
-
Bak 8 à 10 min. goudbruin onder de ovengrill. Bestrooi met de peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij het witloof in de lengte doormidden. Smelt de boter in een kookpot en stoof het witloof 15 min. Kruid met peper en zout. Laat uitlekken en leg in een ovenschaal met de snijkant naar boven.
-
Schil intussen de peer en snij in 8 lange reepjes. Snij de sneetjes ham in fijne reepjes en de brie in plakjes. Snipper de peterselie fijn.
-
Kruid het paneermeel met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Leg op elk half witloofstronkje een reepje peer en bestrooi met de hamreepjes. Verdeel er de Luikse siroop over en leg er enkele plakjes brie op. Bestrooi elk witloofhapje met 1 koffiel. gekruid paneermeel.
-
Bak 8 à 10 min. goudbruin onder de ovengrill. Bestrooi met de peterselie.