Yoghurtijs met frambozen
Yoghurtijs met frambozen

Yoghurtijs met frambozen

Tussendoortje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 159 kcal
Vet 9.4 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraat 13.8 g
Suiker 12.9 g
Vezel 2.5 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de frambozen volledig ontdooien en dep goed droog met keukenpapier.

  3. Meng de yoghurt met de agavesiroop en de frambozen. Schep in een afsluitbare doos, sluit goed af en zet 3 u. in de diepvries.

  4. Roer na 1 u. de yoghurt goed door elkaar en zet opnieuw in de diepvries. Herhaal dit nog 2 keer.

  5. Verdeel over 6 kommetjes en serveer meteen (het yoghurtijs kristalliseert als u het te lang in de diepvries bewaart).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de frambozen volledig ontdooien en dep goed droog met keukenpapier.

  3. Meng de yoghurt met de agavesiroop en de frambozen. Schep in een afsluitbare doos, sluit goed af en zet 3 u. in de diepvries.

  4. Roer na 1 u. de yoghurt goed door elkaar en zet opnieuw in de diepvries. Herhaal dit nog 2 keer.

  5. Verdeel over 6 kommetjes en serveer meteen (het yoghurtijs kristalliseert als u het te lang in de diepvries bewaart).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 159 kcal
Vet 9.4 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraat 13.8 g
Suiker 12.9 g
Vezel 2.5 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal