- Bewaar

- Bewaar
Zalmburger met pasta en ratatouille
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de zalm goed uitlekken.
-
Snij de blaadjes spinazie fijn.
-
Hak de platte peterselie en de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Snij de courgettes en de tomaten in stukjes.
-
Snipper de 2 uien fijn.
-
Snipper de blaadjes basilicum fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en stoof de fijngesnipperde uien glazig. Voeg de groentestukjes toe (tomaten, courgettes en paprika's). Kruid met oregano, peper en zout. Breng aan de kook, dek af en laat nog 20 min. stoven op een zacht vuur.
-
Meng ondertussen de uitgelekte zalm met de fijngesneden spinazie, de platte peterselie, de fijngehakte lente-uitjes en de bloem. Kruid met peper en zout. Maak 20 burgers van dit beslag.
-
Verhit beetje bij beetje de rest van de olijfolie in een grote pan en bak de zalmburgers 3 à 4 min. aan elke kant tot ze mooi goudbruin zijn. Hou warm en herhaal tot het beslag op is.
-
Kook ondertussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Voeg de fijngesnipperde blaadjes basilicum toe aan de ratatouille.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta met de saus en schik 1 zalmburger op elk bord.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de zalm goed uitlekken.
-
Snij de blaadjes spinazie fijn.
-
Hak de platte peterselie en de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Snij de courgettes en de tomaten in stukjes.
-
Snipper de 2 uien fijn.
-
Snipper de blaadjes basilicum fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en stoof de fijngesnipperde uien glazig. Voeg de groentestukjes toe (tomaten, courgettes en paprika's). Kruid met oregano, peper en zout. Breng aan de kook, dek af en laat nog 20 min. stoven op een zacht vuur.
-
Meng ondertussen de uitgelekte zalm met de fijngesneden spinazie, de platte peterselie, de fijngehakte lente-uitjes en de bloem. Kruid met peper en zout. Maak 20 burgers van dit beslag.
-
Verhit beetje bij beetje de rest van de olijfolie in een grote pan en bak de zalmburgers 3 à 4 min. aan elke kant tot ze mooi goudbruin zijn. Hou warm en herhaal tot het beslag op is.
-
Kook ondertussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Voeg de fijngesnipperde blaadjes basilicum toe aan de ratatouille.
-
Afwerking:
-
Meng de pasta met de saus en schik 1 zalmburger op elk bord.