- Bewaar

- Bewaar
4-groentepannetje met fetayoghurt
Onze drankensuggesties
Wijn Grüner Veltliner - Winzer Krems - Oostenrijk Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte doormidden en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij het vruchtvlees in halvemaantjes van 1 cm.
-
Schil de butternutpompoen en verwijder de pitten en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Snij de venkel doormidden en verwijder de harde kern. Snij de rest in blokjes van 1 cm.
-
Snij de rode uien in halvemaantjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en bak de stukjes ui en het knoflook 2 min.
-
Voeg alle groenten toe en roerbak 5 min.
-
Overgiet met de groentebouillon en voeg de takjes rozemarijn toe.
-
Laat 20 à 25 min. afgedekt garen op een matig vuur (of iets langer als u liever zachte groenten hebt). Kruid eventueel met peper en zout.
-
Prak ondertussen de feta fijn en meng onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en een beetje zout (de feta is al gezouten).
-
Verwijder vlak voor het serveren de takjes rozemarijn uit het groentestoofpotje.
-
Afwerking:
-
Schep de groenten in diepe borden en lepel er wat feta yoghurt over.
-
Geef er ciabatta of gebakken krielaardappelen bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Grüner Veltliner - Winzer Krems - Oostenrijk Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 2 cm.
-
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte doormidden en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij het vruchtvlees in halvemaantjes van 1 cm.
-
Schil de butternutpompoen en verwijder de pitten en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
-
Snij de venkel doormidden en verwijder de harde kern. Snij de rest in blokjes van 1 cm.
-
Snij de rode uien in halvemaantjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot met dikke bodem en bak de stukjes ui en het knoflook 2 min.
-
Voeg alle groenten toe en roerbak 5 min.
-
Overgiet met de groentebouillon en voeg de takjes rozemarijn toe.
-
Laat 20 à 25 min. afgedekt garen op een matig vuur (of iets langer als u liever zachte groenten hebt). Kruid eventueel met peper en zout.
-
Prak ondertussen de feta fijn en meng onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en een beetje zout (de feta is al gezouten).
-
Verwijder vlak voor het serveren de takjes rozemarijn uit het groentestoofpotje.
-
Afwerking:
-
Schep de groenten in diepe borden en lepel er wat feta yoghurt over.
-
Geef er ciabatta of gebakken krielaardappelen bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Grüner Veltliner - Winzer Krems - Oostenrijk Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres Central Valley - Chili