- Bewaar

- Bewaar
Aardappelsalade met Indische specerijen
Onze drankensuggesties
Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng lichtgezouten water aan de kook en laat er de linzen 5 min. in koken.
-
Snij de geschilde aardappelen in blokjes. Voeg ze toe aan de linzen. Snij de broccoli in roosjes en voeg ze ook toe. Laat nog 6 min. koken. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Snij de rode ui in ringen en het varkensvlees in stukjes.
-
Maak de vinaigrette: meng de olijfolie met de mosterd en het limoensap en kruid met kerriepoeder, komijn, paprikapoeder, gember, peper en zout.
-
Snij de halve ijsbergsla in kleine stukjes. Voeg er de gekookte groenten en de stukjes varkensvlees aan toe. Meng er de vinaigrette onder.
-
Afwerking:
-
Strooi de notenmix over de salade en dien op met sneetjes bruin brood.
Onze drankensuggesties
Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng lichtgezouten water aan de kook en laat er de linzen 5 min. in koken.
-
Snij de geschilde aardappelen in blokjes. Voeg ze toe aan de linzen. Snij de broccoli in roosjes en voeg ze ook toe. Laat nog 6 min. koken. Laat uitlekken en afkoelen.
-
Snij de rode ui in ringen en het varkensvlees in stukjes.
-
Maak de vinaigrette: meng de olijfolie met de mosterd en het limoensap en kruid met kerriepoeder, komijn, paprikapoeder, gember, peper en zout.
-
Snij de halve ijsbergsla in kleine stukjes. Voeg er de gekookte groenten en de stukjes varkensvlees aan toe. Meng er de vinaigrette onder.
-
Afwerking:
-
Strooi de notenmix over de salade en dien op met sneetjes bruin brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Baron d'Ardeuil A.C. Buzet