- Bewaar

- Bewaar
Aardappeltortilla met bloemkool en waterkers
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië Wijn Montpeyroux Réserve `Luc St-Roche' A.O.P. Coteaux du Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in schijfjes van 1 cm dik.
-
Verdeel de bloemkool in gelijke roosjes. Kook 15 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 10 min. de aardappelschijfjes toe. Giet af en laat afkoelen.
-
Verkruimel intussen de roquefort.
-
Meng de eieren met de room en de bloem en kruid met peper en zout. Snij de steeltjes van de waterkers en roer er de blaadjes onder.
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Bereiding:
-
Bekleed een bakvorm met bakpapier en verdeel er de aardappelschijfjes, de bloemkoolroosjes en de lente-uitjes over.
-
Bestrooi met 50 g notenmix en de rozemarijn. Verdeel er het eiermengsel en de roquefort over.
-
Bak 1 u. in de voorverwarmde oven. Dek het laatste kwartier af met een vel aluminiumfolie. Laat afkoelen.
-
Maak intussen het slaatje: snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij in flinterdunne schijfjes.
-
Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Meng de venkelschijfjes, de rucola, de sinaasappelpartjes, de basilicumblaadjes en de notenmix. Verstuif er olijfolie en balsamicoazijn over (elk ± 4 keer verstuiven).
-
Kruid met mixed pepper en zeezout.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië Wijn Montpeyroux Réserve `Luc St-Roche' A.O.P. Coteaux du Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in schijfjes van 1 cm dik.
-
Verdeel de bloemkool in gelijke roosjes. Kook 15 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste 10 min. de aardappelschijfjes toe. Giet af en laat afkoelen.
-
Verkruimel intussen de roquefort.
-
Meng de eieren met de room en de bloem en kruid met peper en zout. Snij de steeltjes van de waterkers en roer er de blaadjes onder.
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Bereiding:
-
Bekleed een bakvorm met bakpapier en verdeel er de aardappelschijfjes, de bloemkoolroosjes en de lente-uitjes over.
-
Bestrooi met 50 g notenmix en de rozemarijn. Verdeel er het eiermengsel en de roquefort over.
-
Bak 1 u. in de voorverwarmde oven. Dek het laatste kwartier af met een vel aluminiumfolie. Laat afkoelen.
-
Maak intussen het slaatje: snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij in flinterdunne schijfjes.
-
Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Meng de venkelschijfjes, de rucola, de sinaasappelpartjes, de basilicumblaadjes en de notenmix. Verstuif er olijfolie en balsamicoazijn over (elk ± 4 keer verstuiven).
-
Kruid met mixed pepper en zeezout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Malbec Mendoza - Argentinië Wijn Montpeyroux Réserve `Luc St-Roche' A.O.P. Coteaux du Languedoc