Aardbeien-ijslolly’s
Aardbeien-ijslolly’s

Aardbeien-ijslolly’s

10 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 192 kj
Energie 46 kcal
Vet 0 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraat 10.3 g
Suiker 9.8 g
Vezel 1.3 g
Eiwit 0.7 g
Zout 0 g
natrium 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min. + 6 u. in de diepvries
  2. Snij de aardbeien in 2 en doe in een hoge maatbeker.

  3. Voeg de honing, het water en het citroensap toe en mix met een staafmixer tot een gladde massa.

  4. Verdeel over de ijslollyvormpjes en steek er telkens een stokje in. Zet minstens 6 u. in de diepvries.

Tip
Variant

Ook lekker met ander rood fruit of rijpe steenvruchten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min. + 6 u. in de diepvries
  2. Snij de aardbeien in 2 en doe in een hoge maatbeker.

  3. Voeg de honing, het water en het citroensap toe en mix met een staafmixer tot een gladde massa.

  4. Verdeel over de ijslollyvormpjes en steek er telkens een stokje in. Zet minstens 6 u. in de diepvries.

Tip
Variant

Ook lekker met ander rood fruit of rijpe steenvruchten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 192 kj
Energie 46 kcal
Vet 0 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraat 10.3 g
Suiker 9.8 g
Vezel 1.3 g
Eiwit 0.7 g
Zout 0 g
natrium 0 g

Bekijk het recept digitaal