- Bewaar

- Bewaar
Aardbeienbavarois op een bodem van speculaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pureer de schoongemaakte aardbeien.
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
-
Klop de room net niet volledig stijf, samen met de suiker.
-
Verkruimel de speculaas samen met de zandkoekjes in een plastic zak en rol erover met een deegrol of een glazen fles.
-
Doe in een kom en meng er de boter onder. Kneed met de vingertoppen tot een geheel.
-
Verdeel het koekjesmengsel over een springvorm van 24 cm diameter.
-
Bereiding:
-
Warm de aardbeienpuree op in een kookpot en roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes onder. Laat alles afkoelen.
-
Meng de aardbeienpuree onder de crème anglaise en roer er de room onder.
-
Verdeel de mengeling over de koekjesbodem en laat 6 u. opstijven in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pureer de schoongemaakte aardbeien.
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
-
Klop de room net niet volledig stijf, samen met de suiker.
-
Verkruimel de speculaas samen met de zandkoekjes in een plastic zak en rol erover met een deegrol of een glazen fles.
-
Doe in een kom en meng er de boter onder. Kneed met de vingertoppen tot een geheel.
-
Verdeel het koekjesmengsel over een springvorm van 24 cm diameter.
-
Bereiding:
-
Warm de aardbeienpuree op in een kookpot en roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes onder. Laat alles afkoelen.
-
Meng de aardbeienpuree onder de crème anglaise en roer er de room onder.
-
Verdeel de mengeling over de koekjesbodem en laat 6 u. opstijven in de koelkast.