- Bewaar

- Bewaar
Artisjokbodems met krab
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de eieren 10 min. in kokend water, pel en prak fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Laat de artisjokbodems uitlekken en besprenkel met citroensap.
-
Laat de krab uitlekken. Hou 8 mooi gekleurde stukjes apart voor de versiering.
-
Verdeel de peterselie in 8 bosjes voor de versiering.
-
Bereiding:
-
Meng de krab met de geprakte eieren, de mayonaise, de lente-uitjes en de cayennepeper. Kruid met peper en zout en verdeel over de artisjokbodems.
-
Werk af met een bosje peterselie en een stukje krab.
-
Afwerking:
-
Serveer in een aperitieflepel of op een minibordje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de eieren 10 min. in kokend water, pel en prak fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Laat de artisjokbodems uitlekken en besprenkel met citroensap.
-
Laat de krab uitlekken. Hou 8 mooi gekleurde stukjes apart voor de versiering.
-
Verdeel de peterselie in 8 bosjes voor de versiering.
-
Bereiding:
-
Meng de krab met de geprakte eieren, de mayonaise, de lente-uitjes en de cayennepeper. Kruid met peper en zout en verdeel over de artisjokbodems.
-
Werk af met een bosje peterselie en een stukje krab.
-
Afwerking:
-
Serveer in een aperitieflepel of op een minibordje.