- Bewaar

- Bewaar
Artisjokdip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de artisjokharten in 2.
-
Rooster de pijnboompitten lichtjes bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hou er enkele opzij voor de afwerking.
-
Rasp de parmezaan.
-
Rasp de limoenschil en pers de limoen.
-
Pluk de blaadjes van de takjes peterselie. Hou er enkele opzij voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Doe alle ingrediënten in een hoge maatbeker en mix fijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de dipsaus in een kommetje en werk af met de opzijgehouden pijnboompitten en peterselieblaadjes.
Serveer bij reepjes geroosterd brood of grissini (Italiaanse soep stengels). Wikkel eventueel wat gedroogde ham rond de grissini. Ook lekker als beleg op een bruschetta of crostini.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de artisjokharten in 2.
-
Rooster de pijnboompitten lichtjes bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hou er enkele opzij voor de afwerking.
-
Rasp de parmezaan.
-
Rasp de limoenschil en pers de limoen.
-
Pluk de blaadjes van de takjes peterselie. Hou er enkele opzij voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Doe alle ingrediënten in een hoge maatbeker en mix fijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de dipsaus in een kommetje en werk af met de opzijgehouden pijnboompitten en peterselieblaadjes.
Serveer bij reepjes geroosterd brood of grissini (Italiaanse soep stengels). Wikkel eventueel wat gedroogde ham rond de grissini. Ook lekker als beleg op een bruschetta of crostini.