Auberginekaviaar met feta
Auberginekaviaar met feta

Auberginekaviaar met feta

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 122 kcal
Vet 10.5 g
Koolhydraat 19.2 g
Eiwit 4.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Maak enkele inkepingen in de aubergine. Leg hem in een ovenschaal en rooster 25 min. in de voorverwarmde oven. Laat lichtjes afkoelen.

  4. Haal er het vruchtvlees uit met een lepel en mix met het knoflook, de helft van de feta en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Afwerking:
  6. Verkruimel de rest van de feta over de dipsaus en versier met blaadjes koriander.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Maak enkele inkepingen in de aubergine. Leg hem in een ovenschaal en rooster 25 min. in de voorverwarmde oven. Laat lichtjes afkoelen.

  4. Haal er het vruchtvlees uit met een lepel en mix met het knoflook, de helft van de feta en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Afwerking:
  6. Verkruimel de rest van de feta over de dipsaus en versier met blaadjes koriander.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 122 kcal
Vet 10.5 g
Koolhydraat 19.2 g
Eiwit 4.4 g

Bekijk het recept digitaal