Bagel met veggie pompoen-kerrieburger met hummus
Bagel met veggie pompoen-kerrieburger met hummus

Bagel met veggie pompoen-kerrieburger met hummus

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 573 kcal
Vet 24.3 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraat 59.4 g
Suiker 9.4 g
Vezel 13.4 g
Eiwit 22.5 g
Zout 2.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Maak lange linten van de ongeschilde komkommer met een dunschiller.

  5. Knip de tuinkers af.

  6. Snij de rode bieten in fijne schijfjes.

  7. Breng de veldsla op smaak met 1 eetl. olijfolie, de wittewijnazijn, zwarte peper en zout.

  8. Bereiding:
  9. Leg de bagels op een bakplaat en zet 2 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat wat afkoelen.

  10. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de pompoenburgers ± 3 min. aan elke kant.

  11. Snij de bagels open en besmeer met de hummus. Verdeel er veldsla, komkommer en de helft van de rode bieten over. Leg er een pompoenburger op en werk af met de rest van de rode bieten en de tuinkers.

  12. Sluit de bagels, snij in 2 en prik een cocktailprikker in elke helft.

Tip

Voor nog meer smaak: verkruimel wat feta over de hummus.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Maak lange linten van de ongeschilde komkommer met een dunschiller.

  5. Knip de tuinkers af.

  6. Snij de rode bieten in fijne schijfjes.

  7. Breng de veldsla op smaak met 1 eetl. olijfolie, de wittewijnazijn, zwarte peper en zout.

  8. Bereiding:
  9. Leg de bagels op een bakplaat en zet 2 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat wat afkoelen.

  10. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de pompoenburgers ± 3 min. aan elke kant.

  11. Snij de bagels open en besmeer met de hummus. Verdeel er veldsla, komkommer en de helft van de rode bieten over. Leg er een pompoenburger op en werk af met de rest van de rode bieten en de tuinkers.

  12. Sluit de bagels, snij in 2 en prik een cocktailprikker in elke helft.

Tip

Voor nog meer smaak: verkruimel wat feta over de hummus.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 573 kcal
Vet 24.3 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraat 59.4 g
Suiker 9.4 g
Vezel 13.4 g
Eiwit 22.5 g
Zout 2.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Les Hauts de Montauriol A.O.P. Fronton

Bekijk het recept digitaal