- Bewaar

- Bewaar
Bananensoep voor kleine apen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen en de uien in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de stukken ui glazig.
-
Voeg de wortelen en de gepelde tomaten toe. Overgiet met de kippenbouillon, breng aan de kook en laat 30 min. sudderen.
-
Snij de bananen in schijfjes en voeg toe aan de soep. Laat nog 10 min. gaar worden. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Neem van het vuur en mix tot een gladde soep.
-
Afwerking:
-
Giet onmiddellijk in gamellen of kommetjes. Voor een exotisch tintje strooi je er wat gemalen kokosnoot over. Geef er zelfgemaakte soepstengels bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen en de uien in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de stukken ui glazig.
-
Voeg de wortelen en de gepelde tomaten toe. Overgiet met de kippenbouillon, breng aan de kook en laat 30 min. sudderen.
-
Snij de bananen in schijfjes en voeg toe aan de soep. Laat nog 10 min. gaar worden. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Neem van het vuur en mix tot een gladde soep.
-
Afwerking:
-
Giet onmiddellijk in gamellen of kommetjes. Voor een exotisch tintje strooi je er wat gemalen kokosnoot over. Geef er zelfgemaakte soepstengels bij.