Bladerdeegwieltjes met kaas en paprika
Bladerdeegwieltjes met kaas en paprika

Bladerdeegwieltjes met kaas en paprika

30 min.
Aperitiefhapje
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 104 kcal
Vet 7.5 g
Koolhydraat 6 g
Eiwit 3.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Dep de gegrilde paprika goed droog en snij in reepjes. Snij de olijven in fijne schijfjes.

  4. Besmeer het bladerdeeg tot op 1 cm van de rand met de kruidenkaas en verdeel er de reepjes paprika en de schijfjes olijf over.

  5. Bestrooi met de geraspte kaas en rol het bladerdeeg strak op tot een worst.

  6. Snij in 15 schijfjes van 1 cm dik en leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  7. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Dep de gegrilde paprika goed droog en snij in reepjes. Snij de olijven in fijne schijfjes.

  4. Besmeer het bladerdeeg tot op 1 cm van de rand met de kruidenkaas en verdeel er de reepjes paprika en de schijfjes olijf over.

  5. Bestrooi met de geraspte kaas en rol het bladerdeeg strak op tot een worst.

  6. Snij in 15 schijfjes van 1 cm dik en leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  7. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 104 kcal
Vet 7.5 g
Koolhydraat 6 g
Eiwit 3.1 g

Bekijk het recept digitaal