- Bewaar

- Bewaar
Bloemkoolburger met wasabidressing
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Wijn Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. - Domaine du Clos Pichard
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de halve bloemkool in kleine roosjes en kook 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Prak de bloemkoolroosjes fijn en meng er de eieren, het paneermeel en het fijngesnipperde bieslook onder. Kruid met peper en zout. Vorm met uw handen gelijke hamburgers en laat 30 min. rusten in de koelkast.
-
Snij intussen de tomaat in 8 gelijke schijfjes.
-
Was de limoen met heet water en dep goed droog. Rasp de schil (niet het wit) en pers hem daarna.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de bloemkoolburgers 3 min. aan elke kant.
-
Verwarm intussen de hamburgerbroodjes 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng de mayonaise met de wasabipasta en de limoenzeste. Breng op smaak met een beetje limoensap, peper en zout.
-
Snij de warme hamburgerbroodjes volledig doormidden en leg telkens 1 bloemkoolburger op de onderste helft. Bestrijk met de wasabidressing en verdeel er de schijfjes tomaat en de veldsla over. Dek af met de bovenste helft van het broodje.
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Wijn Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. - Domaine du Clos Pichard
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de halve bloemkool in kleine roosjes en kook 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Prak de bloemkoolroosjes fijn en meng er de eieren, het paneermeel en het fijngesnipperde bieslook onder. Kruid met peper en zout. Vorm met uw handen gelijke hamburgers en laat 30 min. rusten in de koelkast.
-
Snij intussen de tomaat in 8 gelijke schijfjes.
-
Was de limoen met heet water en dep goed droog. Rasp de schil (niet het wit) en pers hem daarna.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de bloemkoolburgers 3 min. aan elke kant.
-
Verwarm intussen de hamburgerbroodjes 5 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng de mayonaise met de wasabipasta en de limoenzeste. Breng op smaak met een beetje limoensap, peper en zout.
-
Snij de warme hamburgerbroodjes volledig doormidden en leg telkens 1 bloemkoolburger op de onderste helft. Bestrijk met de wasabidressing en verdeel er de schijfjes tomaat en de veldsla over. Dek af met de bovenste helft van het broodje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Wijn Saint-Nicolas de Bourgueil A.O.P. - Domaine du Clos Pichard