- Bewaar

- Bewaar
Boerenworst met gnocchi en spinazie-tomatensaus
Onze drankensuggesties
Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia - Italië Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 2 min.
-
Overgiet met de tomatenblokjes en kruid met de pilipili en de oregano. Voeg de blaadjes laurier toe. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Snij intussen de worsten in stukken van 2 à 3 cm. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de worst 5 min. aan alle kanten goudbruin. Meng er de gnocchi onder en roerbak nog 5 min. Kruid met het zeezout met verse groenten en kruiden.
-
Meng de spinazie onder de tomatensaus en laat 2 min. slinken. Voeg de gnocchi met boerenworst toe en meng goed.
-
Verdeel de gnocchi over de borden en bestrooi met de parmezaan.
Onze drankensuggesties
Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia - Italië Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 2 min.
-
Overgiet met de tomatenblokjes en kruid met de pilipili en de oregano. Voeg de blaadjes laurier toe. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Snij intussen de worsten in stukken van 2 à 3 cm. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de worst 5 min. aan alle kanten goudbruin. Meng er de gnocchi onder en roerbak nog 5 min. Kruid met het zeezout met verse groenten en kruiden.
-
Meng de spinazie onder de tomatensaus en laat 2 min. slinken. Voeg de gnocchi met boerenworst toe en meng goed.
-
Verdeel de gnocchi over de borden en bestrooi met de parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia - Italië Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier