Bolognesebaguette
Bolognesebaguette

Bolognesebaguette

40 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 128 kcal
Vet 7.2 g
Koolhydraat 7.4 g
Eiwit 8.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij de sjalot, het knoflook, de mozzarella en de basilicumblaadjes fijn.

  4. Meng samen met de passata onder het gehakt en kruid met peper en zout.

  5. Snij de uiteinden van het stokbrood en lepel er het broodkruim uit met een lange dessertlepel. Vul het stokbrood met het gehaktmengsel.

  6. Bestrooi het stokbrood met de geraspte kaas en bak 20 à 30 min. in de voorverwarmde oven. Snij daarna in 12 sneetjes van 1,5 cm dik.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij de sjalot, het knoflook, de mozzarella en de basilicumblaadjes fijn.

  4. Meng samen met de passata onder het gehakt en kruid met peper en zout.

  5. Snij de uiteinden van het stokbrood en lepel er het broodkruim uit met een lange dessertlepel. Vul het stokbrood met het gehaktmengsel.

  6. Bestrooi het stokbrood met de geraspte kaas en bak 20 à 30 min. in de voorverwarmde oven. Snij daarna in 12 sneetjes van 1,5 cm dik.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 128 kcal
Vet 7.2 g
Koolhydraat 7.4 g
Eiwit 8.1 g

Bekijk het recept digitaal