- Bewaar

- Bewaar
Broodje avocado met linzenburger en gebakken pastinaak
Onze drankensuggesties
Bier Corona Extra Pils Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d’Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de pastinaken en snij in fijne schijfjes met een dunschiller of mandoline. Schil de wortelen en snij in lange linten met een dunschiller.
-
Snij de rode uien in fijne ringen.
-
Snij de avocado’s in de lengte in 2 en verwijder de pitten. Haal het vruchtvlees voorzichtig in 1 geheel uit de avocadohelften met een lepel. Dit zijn de 'broodjes’ voor de burgers.
-
Schik de linzenburgers op een bakplaat met bakpapier en zet 12 à 14 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en snij in 2.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de pastinaak 7 à 8 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Beleg 4 avocadohelften met 2 halve linzenburgers, ijsbergsla, wortellinten en uiringen. Eindig met de resterende avocadohelften. Bestrooi met sesamzaadjes en maanzaadjes. Serveer met de gebakken pastinaak.
Onze drankensuggesties
Bier Corona Extra Pils Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d’Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de pastinaken en snij in fijne schijfjes met een dunschiller of mandoline. Schil de wortelen en snij in lange linten met een dunschiller.
-
Snij de rode uien in fijne ringen.
-
Snij de avocado’s in de lengte in 2 en verwijder de pitten. Haal het vruchtvlees voorzichtig in 1 geheel uit de avocadohelften met een lepel. Dit zijn de 'broodjes’ voor de burgers.
-
Schik de linzenburgers op een bakplaat met bakpapier en zet 12 à 14 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en snij in 2.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de pastinaak 7 à 8 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Beleg 4 avocadohelften met 2 halve linzenburgers, ijsbergsla, wortellinten en uiringen. Eindig met de resterende avocadohelften. Bestrooi met sesamzaadjes en maanzaadjes. Serveer met de gebakken pastinaak.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Corona Extra Pils Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d’Oc