- Bewaar

- Bewaar
Broodje caesarsalade
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pilsbier Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de eieren 10 min. in water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snij intussen de tomaat in dunne schijfjes.
-
Snij de puntpaprika in de lengte in 2. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten en snij de rest in fijne reepjes.
-
Snij de rode ui in ringen en pers het knoflook.
-
Snij de halve komkommer in schijfjes. Pel de afgekoelde eieren en snij in schijfjes.
-
Bak de diepgevroren pistolets ± 10 min. af in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Snij boven aan elke pistolet een dekseltje af. Duw het kruim plat.
-
Doe de ansjovisfilets, de mayonaise, het citroensap, het knoflook en de kaasschilfers in een hoge maatbeker en mix fijn. Kruid met peper.
-
Verdeel de sla over de pistolets. Verdeel er dan de helft van de dressing over. Bedek met sneetjes kipfilet, komkommer, puntpaprika, rode ui en schijfjes ei.
-
Bedek opnieuw met komkommer, tomaat en de rest van de dressing. Zet de dekseltjes opnieuw op de pistolets. Zet vast met een prikker. Of verpak ze om mee te nemen op een picknick.
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pilsbier Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de eieren 10 min. in water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snij intussen de tomaat in dunne schijfjes.
-
Snij de puntpaprika in de lengte in 2. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten en snij de rest in fijne reepjes.
-
Snij de rode ui in ringen en pers het knoflook.
-
Snij de halve komkommer in schijfjes. Pel de afgekoelde eieren en snij in schijfjes.
-
Bak de diepgevroren pistolets ± 10 min. af in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Snij boven aan elke pistolet een dekseltje af. Duw het kruim plat.
-
Doe de ansjovisfilets, de mayonaise, het citroensap, het knoflook en de kaasschilfers in een hoge maatbeker en mix fijn. Kruid met peper.
-
Verdeel de sla over de pistolets. Verdeel er dan de helft van de dressing over. Bedek met sneetjes kipfilet, komkommer, puntpaprika, rode ui en schijfjes ei.
-
Bedek opnieuw met komkommer, tomaat en de rest van de dressing. Zet de dekseltjes opnieuw op de pistolets. Zet vast met een prikker. Of verpak ze om mee te nemen op een picknick.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pilsbier Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc