Broodje caesarsalade
Broodje caesarsalade

Broodje caesarsalade

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 499 kcal
Vet 30.1 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraat 30.6 g
Suiker 4.7 g
Vezel 3.3 g
Eiwit 24.8 g
Zout 5.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Kook de eieren 10 min. in water. Giet af en laat afkoelen.

  5. Snij intussen de tomaat in dunne schijfjes.

  6. Snij de puntpaprika in de lengte in 2. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten en snij de rest in fijne reepjes.

  7. Snij de rode ui in ringen en pers het knoflook.

  8. Snij de halve komkommer in schijfjes. Pel de afgekoelde eieren en snij in schijfjes.

  9. Bak de diepgevroren pistolets ± 10 min. af in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.

  10. Bereiding:
  11. Snij boven aan elke pistolet een dekseltje af. Duw het kruim plat.

  12. Doe de ansjovisfilets, de mayonaise, het citroensap, het knoflook en de kaasschilfers in een hoge maatbeker en mix fijn. Kruid met peper.

  13. Verdeel de sla over de pistolets. Verdeel er dan de helft van de dressing over. Bedek met sneetjes kipfilet, komkommer, puntpaprika, rode ui en schijfjes ei.

  14. Bedek opnieuw met komkommer, tomaat en de rest van de dressing. Zet de dekseltjes opnieuw op de pistolets. Zet vast met een prikker. Of verpak ze om mee te nemen op een picknick.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Kook de eieren 10 min. in water. Giet af en laat afkoelen.

  5. Snij intussen de tomaat in dunne schijfjes.

  6. Snij de puntpaprika in de lengte in 2. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten en snij de rest in fijne reepjes.

  7. Snij de rode ui in ringen en pers het knoflook.

  8. Snij de halve komkommer in schijfjes. Pel de afgekoelde eieren en snij in schijfjes.

  9. Bak de diepgevroren pistolets ± 10 min. af in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.

  10. Bereiding:
  11. Snij boven aan elke pistolet een dekseltje af. Duw het kruim plat.

  12. Doe de ansjovisfilets, de mayonaise, het citroensap, het knoflook en de kaasschilfers in een hoge maatbeker en mix fijn. Kruid met peper.

  13. Verdeel de sla over de pistolets. Verdeel er dan de helft van de dressing over. Bedek met sneetjes kipfilet, komkommer, puntpaprika, rode ui en schijfjes ei.

  14. Bedek opnieuw met komkommer, tomaat en de rest van de dressing. Zet de dekseltjes opnieuw op de pistolets. Zet vast met een prikker. Of verpak ze om mee te nemen op een picknick.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 499 kcal
Vet 30.1 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraat 30.6 g
Suiker 4.7 g
Vezel 3.3 g
Eiwit 24.8 g
Zout 5.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Estaminet Refined Lager Pilsbier Wijn Jardin des Cigales Cinsault-Syrah I.G.P. Pays d'Oc

Bekijk het recept digitaal