- Bewaar

- Bewaar
Broodje merguez met geitenkaas en peer
Onze drankensuggesties
Wijn Terre Siciliane I.G.T. Nero d'Avola - Inycon - Sicilia - Italië Château Villerambert Julien 'Opéra' - A.O.P. Minervois
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat diepgevroren merguez volledig ontdooien.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil 1,5 peer en snij in gelijke blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Besprenkel de broodjes met water en bak ze af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Meng de geitenkaas met de blokjes peer en de Luikse siroop. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de merguez ± 8 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Snij de overige ongeschilde halve peer in fijne halvemaantjes.
-
Snij de broodjes aan 1 kant open en besmeer de onderste helft met de geitenkaas met peer. Verdeel over elk broodje een beetje slamix, 2 merguez en enkele halvemaantjes peer. Besprenkel met de balsamicocrème.
Onze drankensuggesties
Wijn Terre Siciliane I.G.T. Nero d'Avola - Inycon - Sicilia - Italië Château Villerambert Julien 'Opéra' - A.O.P. Minervois
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat diepgevroren merguez volledig ontdooien.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil 1,5 peer en snij in gelijke blokjes van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Besprenkel de broodjes met water en bak ze af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Meng de geitenkaas met de blokjes peer en de Luikse siroop. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de merguez ± 8 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Snij de overige ongeschilde halve peer in fijne halvemaantjes.
-
Snij de broodjes aan 1 kant open en besmeer de onderste helft met de geitenkaas met peer. Verdeel over elk broodje een beetje slamix, 2 merguez en enkele halvemaantjes peer. Besprenkel met de balsamicocrème.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Terre Siciliane I.G.T. Nero d'Avola - Inycon - Sicilia - Italië Château Villerambert Julien 'Opéra' - A.O.P. Minervois