- Bewaar

- Bewaar
Broodje minuutsteak met mosterdmayo
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper intussen de rode ui en het knoflook fijn. Snij de tomaat in schijfjes.
-
Besprenkel de stokbroodjes met wat water en zet in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Maak intussen de mosterdmayo: meng het knoflook, de ketchup en de mosterd onder de mayonaise en kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de minuutsteak 1 à 2 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Snij de minuutsteak in de lengte in 2 en leg elke steak tussen een broodje. Schik er de ijsbergsla, de tuinkers, de rode ui en de tomaat op. Bestrijk de bovenkant met de mosterdmayo en zet weer op de onderkant.
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper intussen de rode ui en het knoflook fijn. Snij de tomaat in schijfjes.
-
Besprenkel de stokbroodjes met wat water en zet in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Maak intussen de mosterdmayo: meng het knoflook, de ketchup en de mosterd onder de mayonaise en kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de minuutsteak 1 à 2 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Snij de minuutsteak in de lengte in 2 en leg elke steak tussen een broodje. Schik er de ijsbergsla, de tuinkers, de rode ui en de tomaat op. Bestrijk de bovenkant met de mosterdmayo en zet weer op de onderkant.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Super 8 IPA Blond bier Wijn Château du Bois de la Garde A.O.P. Côtes du Rhône