Broodje zalm deluxe
Broodje zalm deluxe

Broodje zalm deluxe

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 772 kcal
Vet 34 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraat 72.7 g
Suiker 1.8 g
Vezel 8.9 g
Eiwit 39.2 g
Zout 3.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Pluk de tuinkers en snipper fijn samen met het bieslook.

  4. Haal de zalm van het vel en verdeel in hapklare stukken.

  5. Bak de stokbroodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.

  6. Bereiding:
  7. Kook de kwarteleieren 3 min. hard in water. Giet af en laat afkoelen.

  8. Snij intussen de stokbroodjes open, maar niet helemaal doormidden.

  9. Meng de tuinkers en het bieslook onder de schapenkaas. Breng op smaak met het citroensap en wat zwarte peper.

  10. Pel de kwarteleieren en snij in de lengte in 2.

  11. Besmeer de broodjes met wat karneboter. Verdeel er de helft van de gekruiden schapenkaas over. Bedek met stukjes zalm en rucola. Voeg de rest van de schapenkaas toe in toefjes. Leg er de kwarteleieren op met de snijkant naar boven.

  12. Afwerking:
  13. Bind een servet rond de broodjes met een stukje touw. Bewaar koel tot gebruik.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Pluk de tuinkers en snipper fijn samen met het bieslook.

  4. Haal de zalm van het vel en verdeel in hapklare stukken.

  5. Bak de stokbroodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.

  6. Bereiding:
  7. Kook de kwarteleieren 3 min. hard in water. Giet af en laat afkoelen.

  8. Snij intussen de stokbroodjes open, maar niet helemaal doormidden.

  9. Meng de tuinkers en het bieslook onder de schapenkaas. Breng op smaak met het citroensap en wat zwarte peper.

  10. Pel de kwarteleieren en snij in de lengte in 2.

  11. Besmeer de broodjes met wat karneboter. Verdeel er de helft van de gekruiden schapenkaas over. Bedek met stukjes zalm en rucola. Voeg de rest van de schapenkaas toe in toefjes. Leg er de kwarteleieren op met de snijkant naar boven.

  12. Afwerking:
  13. Bind een servet rond de broodjes met een stukje touw. Bewaar koel tot gebruik.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 772 kcal
Vet 34 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraat 72.7 g
Suiker 1.8 g
Vezel 8.9 g
Eiwit 39.2 g
Zout 3.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'originel' Cave de Lugny

Bekijk het recept digitaal