- Bewaar

- Bewaar
Broodje zalm deluxe
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'originel' Cave de Lugny
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Pluk de tuinkers en snipper fijn samen met het bieslook.
-
Haal de zalm van het vel en verdeel in hapklare stukken.
-
Bak de stokbroodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Kook de kwarteleieren 3 min. hard in water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snij intussen de stokbroodjes open, maar niet helemaal doormidden.
-
Meng de tuinkers en het bieslook onder de schapenkaas. Breng op smaak met het citroensap en wat zwarte peper.
-
Pel de kwarteleieren en snij in de lengte in 2.
-
Besmeer de broodjes met wat karneboter. Verdeel er de helft van de gekruiden schapenkaas over. Bedek met stukjes zalm en rucola. Voeg de rest van de schapenkaas toe in toefjes. Leg er de kwarteleieren op met de snijkant naar boven.
-
Afwerking:
-
Bind een servet rond de broodjes met een stukje touw. Bewaar koel tot gebruik.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'originel' Cave de Lugny
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Pluk de tuinkers en snipper fijn samen met het bieslook.
-
Haal de zalm van het vel en verdeel in hapklare stukken.
-
Bak de stokbroodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Kook de kwarteleieren 3 min. hard in water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snij intussen de stokbroodjes open, maar niet helemaal doormidden.
-
Meng de tuinkers en het bieslook onder de schapenkaas. Breng op smaak met het citroensap en wat zwarte peper.
-
Pel de kwarteleieren en snij in de lengte in 2.
-
Besmeer de broodjes met wat karneboter. Verdeel er de helft van de gekruiden schapenkaas over. Bedek met stukjes zalm en rucola. Voeg de rest van de schapenkaas toe in toefjes. Leg er de kwarteleieren op met de snijkant naar boven.
-
Afwerking:
-
Bind een servet rond de broodjes met een stukje touw. Bewaar koel tot gebruik.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'originel' Cave de Lugny