Broodtorentje met ei en verse kruiden
Broodtorentje met ei en verse kruiden

Broodtorentje met ei en verse kruiden

20 min.
Aperitiefhapje
9 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 97 kcal
Vet 8 g
Koolhydraat 3.9 g
Eiwit 2.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel het ei en snij in schijfjes.

  3. Snij intussen de korsten van het brood. Besmeer 2 sneetjes met de mayonaise.

  4. Snipper het bieslook en de peterselie heel fijn en strooi over de mayonaise. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel er de schijfjes ei en de tuinkers over. Leg de 2 sneetjes op elkaar met de besmeerde kant naar boven en eindig met het derde sneetje. Snij in 9 blokjes.

  6. Snij de salami in 9 reepjes en steek met een prikkertje vast op de hapjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel het ei en snij in schijfjes.

  3. Snij intussen de korsten van het brood. Besmeer 2 sneetjes met de mayonaise.

  4. Snipper het bieslook en de peterselie heel fijn en strooi over de mayonaise. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel er de schijfjes ei en de tuinkers over. Leg de 2 sneetjes op elkaar met de besmeerde kant naar boven en eindig met het derde sneetje. Snij in 9 blokjes.

  6. Snij de salami in 9 reepjes en steek met een prikkertje vast op de hapjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 97 kcal
Vet 8 g
Koolhydraat 3.9 g
Eiwit 2.1 g

Bekijk het recept digitaal