In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel het ei en snij in schijfjes.
Snij intussen de korsten van het brood. Besmeer 2 sneetjes met de mayonaise.
Snipper het bieslook en de peterselie heel fijn en strooi over de mayonaise. Kruid met peper en zout.
Verdeel er de schijfjes ei en de tuinkers over. Leg de 2 sneetjes op elkaar met de besmeerde kant naar boven en eindig met het derde sneetje. Snij in 9 blokjes.
Snij de salami in 9 reepjes en steek met een prikkertje vast op de hapjes.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel het ei en snij in schijfjes.
Snij intussen de korsten van het brood. Besmeer 2 sneetjes met de mayonaise.
Snipper het bieslook en de peterselie heel fijn en strooi over de mayonaise. Kruid met peper en zout.
Verdeel er de schijfjes ei en de tuinkers over. Leg de 2 sneetjes op elkaar met de besmeerde kant naar boven en eindig met het derde sneetje. Snij in 9 blokjes.
Snij de salami in 9 reepjes en steek met een prikkertje vast op de hapjes.