Broodtorentje met guacamole en coppa
Broodtorentje met guacamole en coppa

Broodtorentje met guacamole en coppa

15 min.
Aperitiefhapje
9 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 59 kcal
Vet 3.2 g
Koolhydraat 4.5 g
Eiwit 2.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Snij de tomaat in schijfjes.

  4. Snij de korsten van de sneetjes brood en besmeer 2 sneetjes met de guacamole. Verdeel er de pijnboom pitten, de rucola en de schijfjes tomaat over. Kruid met peper en zout.

  5. Leg de 2 sneetjes op elkaar met de besmeerde kant naar boven en eindig met het derde sneetje brood. Snij in 9 blokjes.

  6. Vouw elk sneetje coppa tot een roosje en steek met een prikkertje op elk hapje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Snij de tomaat in schijfjes.

  4. Snij de korsten van de sneetjes brood en besmeer 2 sneetjes met de guacamole. Verdeel er de pijnboom pitten, de rucola en de schijfjes tomaat over. Kruid met peper en zout.

  5. Leg de 2 sneetjes op elkaar met de besmeerde kant naar boven en eindig met het derde sneetje brood. Snij in 9 blokjes.

  6. Vouw elk sneetje coppa tot een roosje en steek met een prikkertje op elk hapje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 59 kcal
Vet 3.2 g
Koolhydraat 4.5 g
Eiwit 2.6 g

Bekijk het recept digitaal