- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta met courgette en pecorino
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de platte peterselie, het knoflook, de zongedroogde tomaten en de lente-uitjes fijn.
-
Snij de ongeschilde halve courgette in kleine blokjes van 1/2 cm.
-
Rasp de pecorino fijn.
-
Bereiding:
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde braadpan en bak het fijn gehakte knoflook en de lente-uitjes 1 à 2 min.
-
Voeg de courgetteblokjes toe en laat 5 à 10 min. stoven (afhankelijk van de dikte van de blokjes).
-
Snij intussen het stokbrood in 12 sneetjes en rooster ze goudbruin in de broodrooster of onder de ovengrill.
-
Roer de zongedroogde tomaten en de platte peterselie onder de courgetteblokjes. Verdeel over de sneetjes stokbrood en bestrooi met de geraspte pecorino en de pijnboompitten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de platte peterselie, het knoflook, de zongedroogde tomaten en de lente-uitjes fijn.
-
Snij de ongeschilde halve courgette in kleine blokjes van 1/2 cm.
-
Rasp de pecorino fijn.
-
Bereiding:
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde braadpan en bak het fijn gehakte knoflook en de lente-uitjes 1 à 2 min.
-
Voeg de courgetteblokjes toe en laat 5 à 10 min. stoven (afhankelijk van de dikte van de blokjes).
-
Snij intussen het stokbrood in 12 sneetjes en rooster ze goudbruin in de broodrooster of onder de ovengrill.
-
Roer de zongedroogde tomaten en de platte peterselie onder de courgetteblokjes. Verdeel over de sneetjes stokbrood en bestrooi met de geraspte pecorino en de pijnboompitten.