- Bewaar

- Bewaar
Cassavechips met pikante kip en avocado
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + minstens 30 min. marineren)
-
Meng de olijfolie met de kruidenmix voor fajita.
-
Snij de kippenhaasjes in hapklare stukjes. Overgiet met de kruidenolie en bestrijk goed aan alle kanten. Laat minstens 30 min. marineren in de koelkast.
-
Snij intussen de puntpaprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in fijne reepjes.
-
Snij de jalapeñopepers in kleinere stukjes.
-
Pers de limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes en besprenkel met het limoensap.
-
Bereiding:
-
Verhit een braadpan zonder vetstof en bak de stukjes kip samen met de marinade, de puntpaprika en de jalapeñopepers 5 min. op een hoog vuur. Roer regelmatig.
-
Leg de cassavekroepoek op een serveerbord en verdeel er de blokjes avocado over. Schep er daarna de pikante kip op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + minstens 30 min. marineren)
-
Meng de olijfolie met de kruidenmix voor fajita.
-
Snij de kippenhaasjes in hapklare stukjes. Overgiet met de kruidenolie en bestrijk goed aan alle kanten. Laat minstens 30 min. marineren in de koelkast.
-
Snij intussen de puntpaprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in fijne reepjes.
-
Snij de jalapeñopepers in kleinere stukjes.
-
Pers de limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes en besprenkel met het limoensap.
-
Bereiding:
-
Verhit een braadpan zonder vetstof en bak de stukjes kip samen met de marinade, de puntpaprika en de jalapeñopepers 5 min. op een hoog vuur. Roer regelmatig.
-
Leg de cassavekroepoek op een serveerbord en verdeel er de blokjes avocado over. Schep er daarna de pikante kip op.