- Bewaar
- Bewaar
Ceviche van witte vis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien (tot het laagje ijs rond de vis gesmolten is). Dep droog.
-
Pers de limoen en de sinaasappelen.
-
Bereiding:
-
Snij de vis in kleine blokjes en leg in een schotel. Besprenkel met het limoen- en sinaasappelsap en meng onder elkaar. Voeg de olijfolie toe en kruid met peper. Bedek met vershoudfolie. Laat 2 à 12 u. marineren in de koelkast, afhankelijk van hoe gaar u de vis wil (de limoen gaart de vis).
-
Snipper intussen de koriander en de halve ui fijn. Snij de halve courgette in kleine blokjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes. Doe alles in een mengkom en zet in de koelkast.
-
Voeg de groenten net voor het opdienen toe aan de vis. Meng alles goed onder elkaar.
-
Afwerking:
-
Zet een serveerring op een bord, vul met de ceviche en verwijder de ring.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien (tot het laagje ijs rond de vis gesmolten is). Dep droog.
-
Pers de limoen en de sinaasappelen.
-
Bereiding:
-
Snij de vis in kleine blokjes en leg in een schotel. Besprenkel met het limoen- en sinaasappelsap en meng onder elkaar. Voeg de olijfolie toe en kruid met peper. Bedek met vershoudfolie. Laat 2 à 12 u. marineren in de koelkast, afhankelijk van hoe gaar u de vis wil (de limoen gaart de vis).
-
Snipper intussen de koriander en de halve ui fijn. Snij de halve courgette in kleine blokjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes. Doe alles in een mengkom en zet in de koelkast.
-
Voeg de groenten net voor het opdienen toe aan de vis. Meng alles goed onder elkaar.
-
Afwerking:
-
Zet een serveerring op een bord, vul met de ceviche en verwijder de ring.