- Bewaar

- Bewaar
Champignon met zoeteaardappelpuree en geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de zoete aardappel en snij samen met de sjalot en het knoflook in stukken. Kook 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Snij intussen de geitenkaas in 10 schijfjes. Snij het pepertje in 10 ringetjes en verwijder de pitjes. Verwijder het steeltje van de champignons.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Vul de champignons met de zoeteaardappel puree. Leg er een schijfje geitenkaas op, bestrooi met de tijm en leg er een peperringetje op. Steek vast met een prikkertje.
-
Leg de spiesjes in een ovenschaal en zet 15 min. in de voorverwarmde oven tot de geitenkaas gesmolten is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de zoete aardappel en snij samen met de sjalot en het knoflook in stukken. Kook 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Snij intussen de geitenkaas in 10 schijfjes. Snij het pepertje in 10 ringetjes en verwijder de pitjes. Verwijder het steeltje van de champignons.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Vul de champignons met de zoeteaardappel puree. Leg er een schijfje geitenkaas op, bestrooi met de tijm en leg er een peperringetje op. Steek vast met een prikkertje.
-
Leg de spiesjes in een ovenschaal en zet 15 min. in de voorverwarmde oven tot de geitenkaas gesmolten is.