- Bewaar

- Bewaar
Chateaubriand Stroganoff met rijst
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Barbera d'Asti D.O.C.G. `16 maanden' Michele Chiarlo Piemonte - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de biefstukken aan elke kant. Kruid met peper en zout. Bak verder naar smaak. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de sjalotten en het knoflook glazig. Voeg de champignons en de paprika's toe en roerbak nog 5 min.
-
Voeg de tomatenpuree toe en kruid met peper, zout en het paprikapoeder. Blus met de wodka en laat inkoken op een hevig vuur. Meng er de culinaire room, de kalfsfond, de zure room en de cayennepeper onder.
-
Afwerking:
-
Snij de biefstukken in sneetjes en leg op de borden. Geef er de stroganoffsaus en de rijst bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Barbera d'Asti D.O.C.G. `16 maanden' Michele Chiarlo Piemonte - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de biefstukken aan elke kant. Kruid met peper en zout. Bak verder naar smaak. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de sjalotten en het knoflook glazig. Voeg de champignons en de paprika's toe en roerbak nog 5 min.
-
Voeg de tomatenpuree toe en kruid met peper, zout en het paprikapoeder. Blus met de wodka en laat inkoken op een hevig vuur. Meng er de culinaire room, de kalfsfond, de zure room en de cayennepeper onder.
-
Afwerking:
-
Snij de biefstukken in sneetjes en leg op de borden. Geef er de stroganoffsaus en de rijst bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Barbera d'Asti D.O.C.G. `16 maanden' Michele Chiarlo Piemonte - Italië