- Bewaar

- Bewaar
Chinese loempia's
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Hak de pinda's grof. Snipper de koriander en de gember fijn. Snij de Chinese kool en de paprika in fijne reepjes. Rasp de wortel. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en roerbak het geperste knoflook en de gember 1 min. Voeg de groenten, het pepertje en de pinda's toe. Roerbak 6 min.
-
Voeg de sojasaus, de honing en het limoensap toe. Roerbak 1 min. Meng er de helft van de koriander onder en laat afkoelen.
-
Leg de brickdeegvellen op een natte handdoek en maak ook de bovenkant nat. Leg wat vulling in het midden, vouw de zijkanten naar binnen en rol strak op.
-
Bak de loempia's 3 min. aan elke kant in de rest van de olijfolie.
Geef er een dipsaus bij op basis van 1 koffiel. azijn, 3 eetl. ketjap manis, 1 fijngesnipperde sjalot, 1/4 fijngehakt rood pepertje, 2 eetl. sojasaus en het sap van 1 limoen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Hak de pinda's grof. Snipper de koriander en de gember fijn. Snij de Chinese kool en de paprika in fijne reepjes. Rasp de wortel. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en roerbak het geperste knoflook en de gember 1 min. Voeg de groenten, het pepertje en de pinda's toe. Roerbak 6 min.
-
Voeg de sojasaus, de honing en het limoensap toe. Roerbak 1 min. Meng er de helft van de koriander onder en laat afkoelen.
-
Leg de brickdeegvellen op een natte handdoek en maak ook de bovenkant nat. Leg wat vulling in het midden, vouw de zijkanten naar binnen en rol strak op.
-
Bak de loempia's 3 min. aan elke kant in de rest van de olijfolie.
Geef er een dipsaus bij op basis van 1 koffiel. azijn, 3 eetl. ketjap manis, 1 fijngesnipperde sjalot, 1/4 fijngehakt rood pepertje, 2 eetl. sojasaus en het sap van 1 limoen.