Basisrecepten

Ben je op zoek naar basisrecepten voor bijvoorbeeld soep, saus of pasta? Dan ben je hier aan het juiste adres! We serveren je inspiratie uit alle hoeken van de wereld, én gerechten die bij groot en klein in de smaak vallen.  

Gevulde pasta met verse tomatensaus en basilicum Varkensspiering met spinaziestoemp en blackwellsaus Rumpsteak met champignon-pepersaus en frietjes Boerenworst met gnocchi en spinazie-tomatensaus Barbecuesaus Dry rub met citroen Pestoboter met zongedroogde tomaten Pittige dry rub Wildsaus Dragonsaus Champignonsausje Jagersaus Gevogeltegyros met Thaise rijst en gestoofde groenten Gegratineerde tortellini met prei en duo van vis Knoflookvinaigrette Broccolipuree met saus van mini-uien en blinde vink Verse tomatensaus van San Marzano-tomaten Vitello tonnato Gevuld ijshoorntje Gevulde gehaktballetjes in zoete uiensaus met erwtenpuree Remoulade Exotische vinaigrette Zoet currysausje Aioli Cocktailsaus Vleesmarinade Frisse marinade voor vis Engelse marinade voor hamburgers of rundvlees Mediterrane boter Oreganocitroenboter Ansjovisboter Chilizout Muntzout Citroenbasilicumzout Mayonaise Basisvinaigrette Hummus met feta en rode biet Dunne lende met blackwellsaus gebakken aardappelen en groene groenten Gepocheerde zalm en scampi's met warme tartaar Wortel-kikkererwtenburger met rustiek groentepannetje Sinaasappelsaus Spaghetti Bolognese Zalmfilet met citroensaus en pastinaakpuree Runderreepjes in paprikasaus met frietjes van polderaardappelen Pastasaus van verse tomaten Uiensaus Blauwekaassaus Grand-veneursaus Provençaalse saus Archiducsaus met cognac Groene peper-rode bosbessaus Bearnaisesaus Chateaubriand en orecchiette met knolselder Everzwijnragout met grand-veneursaus, zoeteaardappelkroketten en witloofsalade Varkenshaasje in gember-kokossaus met groenterijst Varkenskoteletten met romige groentepuree Zalmburger met zoeteaardappelfrieten, avocadodip en rodebietenslaatje Hoe bak je een voorgebakken kalkoenfilet? Appel-perenchutney Pruimenchutney Gevulde varkenssneden met pasta en courgetteroom Kalkoenbrochette met casarecce en Provençaalse saus Gemarineerde scampibrochettes met zoetzure noedels Steak met frietjes waterkersslaatje en homemade mayo Krokante visreepjes met verse tartaarsaus en frietjes Gepocheerde zalmfilet met lentepuree Veggieburger met pittige tomatensaus en preipuree Hummus Penne met romige champignons en saliecrumble Lamskoteletten met Siciliaanse caponata Kruidenmarinade Crispy tofoefrietjes met veenbessensaus Gevulde kwartel met quinoa en een zoet druivensausje Gevulde kalkoenfilet met groenterolletjes en Hasselback-aardappelen Mexicaanse kippenburger met gegrilde portobello Gnocchi met romige witte selder en champignons Caponata met aubergine Griekse salade met manouri, gehaktspiesjes en tzatziki Guacamole Pesto Yoghurtsausje Aïoli Casarecce met witte selder en zalm Kalfsescalope met champignonsaus en peterseliekrieltjes Pladijs met puree en gebakken broccoli Verse tomatensaus Spaghetti al ragù met kerstomatensaus Marinade voor eendenfilet Lamsmanchettes met muntsaus en geroosterde venkel Lamskoteletjes met chimichurri en geroosterde groenten Kippenpilons met mango en rijst in zoetzure saus Linguine met gegrilde knolselder, notenpesto en pancetta Chateaubriand Stroganoff met rijst Beef baguette met chimichurri Gevulde kalkoen met clementinesausje en gestoofde koolrabi Hazenrug met rodewijnsaus, wortelchips en duo van pastinaak Kabeljauw met kruidenkorstje, peterseliesabayon en linguine met bospaddenstoelen Sint-jakobsnoten met zeekraal en butternutcrème Hertenmedaillon met choronsaus, gekaramelliseerd witloof en gebakken ui Brochettes van biefstuk met rijst en salsa van zuiderse groenten Konijn uit de oven met mousseline van pompoen en sinaasappel Bloemkool in bechamelsaus Provençaalse saus Yoghurtdressing met verse kruiden Hummus met ricotta Champignonroomsaus Mexicaanse wraps met minuutsteak Boomstammetje met penne en romige spitskool Varkensreepjes en peultjes in piccalillysaus Luikse gehaktballen met aardappelpuree Pladijs met bloemkoolpuree en noten-dillesaus Varkenskotelet met lentegroenten in mosterdroomsaus Creamy mango-korianderdip Gepaneerd kabeljauwhaasje met frieten van zoete aardappel en tartaar Kippenballetjes in tomatensaus met stoemp van ijsbergsla Kotelet met blackwellsaus, aardappelgnocchi en groene groenten Gratin met broccoli en worst Broodje chipolata met chimichurri en gegrilde ui Varkensmignonette met picklessaus en stoemp van erwtjes en wortelen Volkorenpasta met spinazie, spek en duo van champignons Saltimbocca met caponata en tapastomaatjes uit de oven Côte à l'os met pikante barbecuesaus Zeevruchtenbrochettes met komkommersaus Praagse schnitzel met gekruide rijst en gebakken Chinese kool Selder in tomatensaus met quinoa, feta en walnoten Heilbot en tagliatelle met Mrouzia-saus Gemarineerde zalm met boontjes en zelfgemaakte tartaarsaus Krokante stokjes met een dipsaus van witte wortel Gevulde lamskroon met gebakken aardappelblokjes en mosterdsaus Eend met sjalottensaus en torentje van puree, rodekool en bosbessen Gevulde kalkoen met bloemkool en zoeteaardappelsaus Eend met witloofpuree en gevulde champignons met veenbessen Gevulde kalkoen met sinaasappelsaus en wortel-druivenstoofpotje Mignonette met pepersaus en trio van geroosterde groenten Gyros met gebakken patatjes en tzatziki Zalige mosselsalade Spiering met geroosterde krieltjes, pompoen en venkel Zuiderse lengfilet in spek met geroosterde tomaten Cannelloni met kalfsgehakt, spinazie en ricotta Ricottadip met geroosterde kerstomaten Pompoenhummus Griekse auberginedipsaus Dipsausjes in 3 kleuren Guacamole Tomatensalsa met munt en granaatappel Paprikahummus Artisjokdip Italiaanse dipsaus Blauwebessencoulis met rozenwater Zalmspiesjes met kruidenmayonaise Mosterdsaus Blackwellsaus Biefstuk met champignonsaus, krulandijvie en versgebakken frietjes Wortelspread Spirelli met ham en broccoli Country chicken met zoetzure saus en graantjessalade Vispapillot met fijne groentjes en geuze Pompelmoesmarinade Fris yoghurtsausje met basilicum Bloemkool in bechamelsaus (lactosevrij) Salsa verde Pittige fetadipsaus Roquefortsaus Pestovinaigrette Basilicumpesto Ovengebakken schelvis met groentereepjes Yoghurtsaus met knoflook en komkommer (cacik) Zuiderse marinade Bouillabaise met klassieke rouilletoastjes Pittig kaassausje Karamelsaus Mosterdmayonaise met groene peper Romige vinaigrette Rodebietendip Knoflookboter Lichte kervelsaus Bearnaisesaus Rodewijnsaus Paprikadip met komijn en walnoten Pasta met paprika en venkel Pladijsfilet en groentebrunoise met romige mierikswortel Kruidensaus met mascarpone Steak met mosterdsaus en linzen Provençaalse saus Kalkoenengebraad op z'n Italiaans Kabeljauw in de oven met kwartelei en waterkerspuree Mornaysaus Panna cotta van koffie met sinaasappel-gembersausje Pita fresh & fish Yoghurtdressing met tuinkruiden Mosterdvinaigrette Rode pesto Wittewijnsaus Veloutésaus Tomatensaus Spaanse saus Peperroomsaus Oosterse dipsaus Zuiderse tomatensalsa Kalkoenenstoofpotje voor duiveltjes Wraps on the go Zoetzure frambozenvinaigrette Peppadew-dip Kalkoenenhaasje met speksausje en bloemkool Blanquette van kabeljauw Archiducsaus Mediterrane dressing Pompidoudressing Wildmarinade Visfondue met heerlijke sausjes Nachosaus Yoghurtsausje van mierikswortel en rode biet Zoetzure saus met ananas Auberginekaviaar met feta Zelfgemaakte kippenbouillon Varkenskroontje met fijne sjalottensaus Fris groen dipsausje Kruidenmayonaise Huisgemaakte al ragù Saffraansausje met selder en peterselie Orloffbrochettes met mosterdsaus Gepeperde côte à l'os met bordelaisesjalotjes Hummus met gegrilde paprika Guacamole Mosterdsaus met zilveruitjes Zelfgemaakt uienkonfijt Geroosterde paprikahummus Konijn en pruimen-spekrolletjes met frambozensaus Kipfilet in een kruidenkorstje met paprikacoulis Frisse munt-yoghurtdressing Kalkoenfilet met pesto en tagliatellesalade Zoetzure paprikasaus Pittige dipsaus met feta en gegrilde paprika Dipsaus met witte bonen Feta-dipsaus met Italiaanse toets Vismarinade Mango-appelchutney Schelvis met saus van mantelschelpnoten en champignons Appelmarinade Broccolipesto Gemarineerde kalfssneden met kaassausje Kruidensaus Rodewijnsaus Pesto van rode biet Wortelpesto Tofunaise Perzik- of nectarinechutney Fris yoghurtsausje Tomatensaus met aubergine Verse tomatensaus met champignons Wortelsausje Yoghurtsausje met kerrie en mosterd Yoghurtsausje met look Rucolasaus Look-saffraansausje Banaansaus met kerrie Kappertjesdip met dragon Mascarpone met 4 kruiden Chateaubriand met sausduo Lamsspiesje met taboulé en yoghurt-muntsausje Auberginemousse Citrussausje Rozemarijnsausje Tonijnsaus Tomatensalsa Mimosasaus Frisse dillesaus Kruidendip Notendip Kervel-mosterdsausje Kappertjessaus Tomatensaus `balsamico' Barbecuesaus Notenmayonaise met paprika Groene saus Traditionele groene pesto Traditionele groene pesto Groene saus Traditionele groene pesto