Archiducsaus
Archiducsaus

Archiducsaus

15 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 282 kcal
Vet 18.9 g
Koolhydraat 7.7 g
Eiwit 4.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Snij de champignons in schijfjes.

  4. Smelt de boter in een kookpot. Stoof de champignons 5 min.

  5. Voeg het citroensap toe en meng goed. Kruid met peper en zout. Zet opzij.

  6. Giet de bouillon en de maderawijn in de pan waarin u de steak hebt gebakken en schraap de braadresten los met een houten lepel.

  7. Voeg de champignons en de room toe. Laat inkoken op een hoog vuur tot u een mooi gebonden saus hebt.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Snij de champignons in schijfjes.

  4. Smelt de boter in een kookpot. Stoof de champignons 5 min.

  5. Voeg het citroensap toe en meng goed. Kruid met peper en zout. Zet opzij.

  6. Giet de bouillon en de maderawijn in de pan waarin u de steak hebt gebakken en schraap de braadresten los met een houten lepel.

  7. Voeg de champignons en de room toe. Laat inkoken op een hoog vuur tot u een mooi gebonden saus hebt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 282 kcal
Vet 18.9 g
Koolhydraat 7.7 g
Eiwit 4.2 g

Bekijk het recept digitaal