In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Plet een hardgekookt eitje met een vork. Snij 2 lente-uitjes in fijne ringen, versnipper 10 verse dragonblaadjes en laat een bolletje kervel ontdooien. Meng alles met 125 g yoghurt en breng op smaak met 1 eetl. mosterd, peper en zout.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Plet een hardgekookt eitje met een vork. Snij 2 lente-uitjes in fijne ringen, versnipper 10 verse dragonblaadjes en laat een bolletje kervel ontdooien. Meng alles met 125 g yoghurt en breng op smaak met 1 eetl. mosterd, peper en zout.