Mediterrane boter
- Bewaar

- Bewaar
Mediterrane boter
Bijgerecht
24 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
66 kcal
Energie
276 kj
Vet
6.8 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraat
0.8 g
Suiker
0.5 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
0.2 g
Zout
0.1 g
natrium
0 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
(10 min. + rusttijd in de koelkast)
-
1 Pers het knoflook en hak de zongedroogde tomaten heel fijn, bijna tot puree.
-
2 Meng de boter, het knoflook, de zongedroogde tomaten en de mosterd onder elkaar. Kruid met peper en zout.
-
3 Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
(10 min. + rusttijd in de koelkast)
-
1 Pers het knoflook en hak de zongedroogde tomaten heel fijn, bijna tot puree.
-
2 Meng de boter, het knoflook, de zongedroogde tomaten en de mosterd onder elkaar. Kruid met peper en zout.
-
3 Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
66 kcal
Energie
276 kj
Vet
6.8 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraat
0.8 g
Suiker
0.5 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
0.2 g
Zout
0.1 g
natrium
0 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?