Mediterrane boter
Mediterrane boter

Mediterrane boter

Bijgerecht
24 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 66 kcal
Energie 276 kj
Vet 6.8 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraat 0.8 g
Suiker 0.5 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 0.2 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (10 min. + rusttijd in de koelkast)

  3. 1 Pers het knoflook en hak de zongedroogde tomaten heel fijn, bijna tot puree.

  4. 2 Meng de boter, het knoflook, de zongedroogde tomaten en de mosterd onder elkaar. Kruid met peper en zout.

  5. 3 Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (10 min. + rusttijd in de koelkast)

  3. 1 Pers het knoflook en hak de zongedroogde tomaten heel fijn, bijna tot puree.

  4. 2 Meng de boter, het knoflook, de zongedroogde tomaten en de mosterd onder elkaar. Kruid met peper en zout.

  5. 3 Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 66 kcal
Energie 276 kj
Vet 6.8 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraat 0.8 g
Suiker 0.5 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 0.2 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g

Bekijk het recept digitaal