- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse tomatensalsa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en de teentjes knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui 4 à 5 min.
-
Voeg het fijngesnipperde knoflook, de tomatensalsa, de tomatenpuree, de bruine suiker, de wittewijnazijn en de worcestersaus toe. Kruid met peper en zout en roer goed. Laat even koken en zet daarna het vuur lager. Laat de saus 20 à 30 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Serveer de saus zo of mix fijn tot een gladde saus.
U kan deze barbecuesaus zowel warm als koud serveren.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en de teentjes knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui 4 à 5 min.
-
Voeg het fijngesnipperde knoflook, de tomatensalsa, de tomatenpuree, de bruine suiker, de wittewijnazijn en de worcestersaus toe. Kruid met peper en zout en roer goed. Laat even koken en zet daarna het vuur lager. Laat de saus 20 à 30 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Serveer de saus zo of mix fijn tot een gladde saus.
U kan deze barbecuesaus zowel warm als koud serveren.