Zuiderse marinade
Zuiderse marinade

Zuiderse marinade

10 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Snij de olijven in schijfjes en de zongedroogde tomaten in stukjes. Snij de schil (niet het wit) van de sinaasappel in fijne reepjes.

  3. Meng met het amberbier, de diepgevroren sjalot, de worcestersaus en de tapenade. Overgiet met de olijfolie en de rode wijn.

Tip
Lekker bij ...

Dit is de ideale marinade voor vlees.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Snij de olijven in schijfjes en de zongedroogde tomaten in stukjes. Snij de schil (niet het wit) van de sinaasappel in fijne reepjes.

  3. Meng met het amberbier, de diepgevroren sjalot, de worcestersaus en de tapenade. Overgiet met de olijfolie en de rode wijn.

Tip
Lekker bij ...

Dit is de ideale marinade voor vlees.

Bekijk het recept digitaal