Guacamole
Guacamole

Guacamole

10 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de halve rode ui fijn. Pel de tomaat (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. in kokend water legt). Verwijder de pitten en hak het vruchtvlees fijn.

  3. Snij het vruchtvlees van de avocado's in kleine stukjes, overgiet met citroensap en plet met een vork.

  4. Voeg de uien- en tomatenstukjes toe. Giet er een weinig tabasco bij, kruid met peper en zout en plet alles.

  5. Voor een pikantere guacamole met een meer uitgesproken smaak, voegt u gehakte korianderblaadjes, een geperst teentje knoflook en wat meer tabasco toe.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de halve rode ui fijn. Pel de tomaat (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. in kokend water legt). Verwijder de pitten en hak het vruchtvlees fijn.

  3. Snij het vruchtvlees van de avocado's in kleine stukjes, overgiet met citroensap en plet met een vork.

  4. Voeg de uien- en tomatenstukjes toe. Giet er een weinig tabasco bij, kruid met peper en zout en plet alles.

  5. Voor een pikantere guacamole met een meer uitgesproken smaak, voegt u gehakte korianderblaadjes, een geperst teentje knoflook en wat meer tabasco toe.

Bekijk het recept digitaal