Tomatensaus `balsamico'
Tomatensaus `balsamico'

Tomatensaus `balsamico'

10 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de olijfolie en laat er de gehakte ui en look glazig in worden, zonder te laten kleuren (3 à 5 min.).

  3. Snij de tomaten in stukken (zonder ze te pellen), voeg ze toe en laat ze enkele ogenblikken op het vuur staan.

  4. Breng op smaak met cayennepeper, oregano, gehakte basilicum, balsamicoazijn, peper en zout. Laat afkoelen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de olijfolie en laat er de gehakte ui en look glazig in worden, zonder te laten kleuren (3 à 5 min.).

  3. Snij de tomaten in stukken (zonder ze te pellen), voeg ze toe en laat ze enkele ogenblikken op het vuur staan.

  4. Breng op smaak met cayennepeper, oregano, gehakte basilicum, balsamicoazijn, peper en zout. Laat afkoelen.

Bekijk het recept digitaal