Oosterse pittige marinade
- Bewaar

- Bewaar
Oosterse pittige marinade
5 min.
1 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
211 kcal
Energie
883 kj
Vet
1.3 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraat
45.7 g
Suiker
36.6 g
Vezel
2.9 g
Eiwit
2.9 g
Zout
6.7 g
natrium
2.7 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
5 min.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij 1 stengel citroengras in de lengte in 4 en hak heel fijn.
-
Pers de limoenen.
-
Meng de sriracha met het citroengras, de gember, de suiker en het sap van de limoenen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
5 min.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snij 1 stengel citroengras in de lengte in 4 en hak heel fijn.
-
Pers de limoenen.
-
Meng de sriracha met het citroengras, de gember, de suiker en het sap van de limoenen.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
211 kcal
Energie
883 kj
Vet
1.3 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraat
45.7 g
Suiker
36.6 g
Vezel
2.9 g
Eiwit
2.9 g
Zout
6.7 g
natrium
2.7 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?