Oosterse pittige marinade
Oosterse pittige marinade

Oosterse pittige marinade

5 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 211 kcal
Energie 883 kj
Vet 1.3 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraat 45.7 g
Suiker 36.6 g
Vezel 2.9 g
Eiwit 2.9 g
Zout 6.7 g
natrium 2.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min.
  2. Schil de gember en rasp fijn.

  3. Snij 1 stengel citroengras in de lengte in 4 en hak heel fijn.

  4. Pers de limoenen.

  5. Meng de sriracha met het citroengras, de gember, de suiker en het sap van de limoenen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min.
  2. Schil de gember en rasp fijn.

  3. Snij 1 stengel citroengras in de lengte in 4 en hak heel fijn.

  4. Pers de limoenen.

  5. Meng de sriracha met het citroengras, de gember, de suiker en het sap van de limoenen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 211 kcal
Energie 883 kj
Vet 1.3 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraat 45.7 g
Suiker 36.6 g
Vezel 2.9 g
Eiwit 2.9 g
Zout 6.7 g
natrium 2.7 g

Bekijk het recept digitaal