- Bewaar

- Bewaar
3 x marineren
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Vismarinade: Rasp de gember fijn en meng met de kokosmelk, de kurkuma, de cayennepeper en een snuifje zout.
-
Vleesmarinade: Snipper de sjalotten fijn en meng met 2 eetl. olijfolie, het sap van 1 citroen, het grof zeezout, zwarte peper, het paprikapoeder en een snuifje harissa.
-
Groentemarinade: Snipper de peterselie en het teentje zwarte knoflook fijn. Meng met 2 eetl. olijfolie, de sojasaus, de honing en een snuifje vijfkruidenpoeder.
-
Leg het vlees, de vis of de groenten in een grote ovenschaal en overgiet met de marinade. Groenten en vis kan je kort marineren (30 min.). Vlees marineer je best enkele uren vooraf of idealiter een hele nacht.
-
Haal voor het grillen het vlees, de vis of de groenten uit de marinade en dep lichtjes droog met keukenpapier.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Vismarinade: Rasp de gember fijn en meng met de kokosmelk, de kurkuma, de cayennepeper en een snuifje zout.
-
Vleesmarinade: Snipper de sjalotten fijn en meng met 2 eetl. olijfolie, het sap van 1 citroen, het grof zeezout, zwarte peper, het paprikapoeder en een snuifje harissa.
-
Groentemarinade: Snipper de peterselie en het teentje zwarte knoflook fijn. Meng met 2 eetl. olijfolie, de sojasaus, de honing en een snuifje vijfkruidenpoeder.
-
Leg het vlees, de vis of de groenten in een grote ovenschaal en overgiet met de marinade. Groenten en vis kan je kort marineren (30 min.). Vlees marineer je best enkele uren vooraf of idealiter een hele nacht.
-
Haal voor het grillen het vlees, de vis of de groenten uit de marinade en dep lichtjes droog met keukenpapier.