- Bewaar

- Bewaar
Hummus met feta en rode biet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de rode bieten in stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Pers de citroen (je hebt 3 eetl. sap nodig).
-
Bereiding:
-
Mix de kikkererwten met het citroensap, het sesamzaad, de tahin, het kn oflook en de olijfolie tot een gladde pasta. Kruid met zwarte peper en zeezout. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe.
-
Voeg de rode bieten toe en mix glad.
-
Breng op smaak met de honing, zwarte peper en zeezout.
-
Verkruimel er de feta over en werk af met blaadjes oregano en een draai van de pepermolen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de rode bieten in stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Pers de citroen (je hebt 3 eetl. sap nodig).
-
Bereiding:
-
Mix de kikkererwten met het citroensap, het sesamzaad, de tahin, het kn oflook en de olijfolie tot een gladde pasta. Kruid met zwarte peper en zeezout. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe.
-
Voeg de rode bieten toe en mix glad.
-
Breng op smaak met de honing, zwarte peper en zeezout.
-
Verkruimel er de feta over en werk af met blaadjes oregano en een draai van de pepermolen.